UNIT 4 At the Restaurant
Salads (салаты)
cole slaw ['koul'slL] Ам салат из белой капусты с майонезом crab salad салат из крабов French fries Ам. жареный картофель-соломка green vegetable salad салат из свежих овощей new potatoes salad салат из молодого картофеля onion rings Ам. жареные колечки репчатого лука Russian salad (vinaigrette) винегрет
vegetable salad dressed with sour cream or mayonnaise овощной салат заправленный сметаной или майонезом
tomato and cucumber salad салат из помидоров и огурцов
fish salad рыбный салат
Содержание
- At the Restaurant Lesson 1
- 4. Study the menu and order dinner ( or dissert) Menu
- 5. Role play: Complete the open dialogue (see the menu below). Work in pairs. At the Restaurant
- Starters (закуски)
- Cold meat snacks ( мясные холодные закуски)
- (Холодные закуски из птицы)
- Salads (салаты)
- Soups (супы)
- (Рыбные блюда)
- Meat dishes (мясные блюда)
- Supplementary Reading Text 1: Read and translate the following text. Meals
- The abc of Table Manners