UNIT 4 At the Restaurant
(Рыбные блюда)
boiled pike-perch отварной судак
broiled haddock жареная пикша (вид трески)
fried clams жареные морские ракушки
fried cod, pike-perch, bream жареные треска, судак, лещ
fried scallops ['skOlqps] жареные морские гребешки
fried sea bass [bxs] in white sauce жареный морской окунь в белом соусе
steamed sturgeon паровая осетрина
Содержание
- At the Restaurant Lesson 1
- 4. Study the menu and order dinner ( or dissert) Menu
- 5. Role play: Complete the open dialogue (see the menu below). Work in pairs. At the Restaurant
- Starters (закуски)
- Cold meat snacks ( мясные холодные закуски)
- (Холодные закуски из птицы)
- Salads (салаты)
- Soups (супы)
- (Рыбные блюда)
- Meat dishes (мясные блюда)
- Supplementary Reading Text 1: Read and translate the following text. Meals
- The abc of Table Manners