UNIT 4 At the Restaurant
Cold meat snacks ( мясные холодные закуски)
boiled tongue отварной язык
cold pork буженина
frankfurter ['frxNkfqtq] сосиска
Hamburger ['hxmbqgq] гамбургер, бутерброд с котлетой cheeseburger['CJzbqgq] чизбургер, бутерброд с сыром
hot dog булочка с горячей сосиской и кетчупом
jellied tongue заливной язык
liver pâté ['pxtei] печеночный паштет
meat-jelly and horse-radish sauce мясной студень с хреном patty- небольшая плоская котлетка
sausage ['sOsiG] patty колбаска
COLD POULTRY SNACKS ['poultri]
Содержание
- At the Restaurant Lesson 1
- 4. Study the menu and order dinner ( or dissert) Menu
- 5. Role play: Complete the open dialogue (see the menu below). Work in pairs. At the Restaurant
- Starters (закуски)
- Cold meat snacks ( мясные холодные закуски)
- (Холодные закуски из птицы)
- Salads (салаты)
- Soups (супы)
- (Рыбные блюда)
- Meat dishes (мясные блюда)
- Supplementary Reading Text 1: Read and translate the following text. Meals
- The abc of Table Manners