UNIT 4 At the Restaurant
Soups (супы)
chicken broth (chicken consommé) [ken'sOmei] куриный
бульон
chicken cream soup протертый куриный суп
chicken noodle soup куриный суп с лапшей
chicken vermicelli soup куриный суп с вермишелью
clear soup with croutons ['kru:tOnz] бульон с гренками
milk soup молочный суп
mushroom soup грибной суп
onion soup луковый суп
pea-soup гороховый суп
puree soup ['pjuqrei] суп-пюре
thick soup (potage) [pO'ta:Z] густой суп
thin soup (consommé) [kan'sOmei] жидкий суп
vegetable cream soup протертый суп из овощей
MAIN COURSE (ВТОРЫЕ БЛЮДА)
FISH DISHES
Содержание
- At the Restaurant Lesson 1
- 4. Study the menu and order dinner ( or dissert) Menu
- 5. Role play: Complete the open dialogue (see the menu below). Work in pairs. At the Restaurant
- Starters (закуски)
- Cold meat snacks ( мясные холодные закуски)
- (Холодные закуски из птицы)
- Salads (салаты)
- Soups (супы)
- (Рыбные блюда)
- Meat dishes (мясные блюда)
- Supplementary Reading Text 1: Read and translate the following text. Meals
- The abc of Table Manners